Η αγάπη μας για τη χειροτεχνία δεν έχει όρια... δίνοντας ζωή στις πρώτες ύλες... παίζοντας με το χαρτί, τα υφάσματα, τον πυλό, τον χαρτοπολτό, το σύρμα, τα μέταλλα... αρχίσαμε να φτιάχνουμε διάφορα, να δημιουργούμε μικρές και μεγάλες καλλιτεχνίες... μικρά και μεγάλα όμορφα πράγματα για όλους εσάς.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

... τι είναι το Χειροποιείν





Το "χειροποιείν" είναι μεράκι, είναι το οξυγόνο που αναπνέω, είναι ένας από τους λόγους που υπάρχω. Το "χειροποιείν" είναι χόμπυ ... ενώ σιγά σιγά έγινε και εργασία. Είναι μια ενασχόληση με χαρά για τη χαρά.

Μετά από μια δύσκολη προσωπική εμπειρία αποφάσισα να επενδύσω σε κάτι που αγαπώ. ΄Ετσι ασχολήθηκα με χαρούμενες και σημαντικές στιγμές της ζωής.
Αφού έψαξα πολύ, έμαθα και δοκίμασα διάφορα, διαπίστωσα πως για να προχωρήσω θα πρέπει να χαράξω το δικό μου δρόμο. Εκείνη τη χρονική στιγμή Δημιούργησα το ΧΕΙΡΟΠΟΙΕΙΝ
Εδώ και μερικά χρόνια λοιπόν δειλά-δειλά παρουσιάζω δικές μου κατασκευές στους πελάτες μου ... το άγχος μου απερίγραπτο, η αγάπη μου όμως γιαυτό που κάνω και για το τελικό αποτέλεσμα εξιλεώνει τα πάντα. Η αποδοχή των πελατών μου μεγάλη.
Φέτος λοιπόν, μέσα σ΄ αυτόν τον πανικό που ζούμε γύρω μας, μέσα στην κατήφεια της αγοράς αποφάσισα να προχωρήσω και να κάνω ένα ... τεράαααστιο βήμα. Έφυγα από το χώρο μου, από το στέκι μου των τελευταίων 12 χρόνων για να φτιάξω μια πολύ προσωπική γωνιά. ΄Αφησα πίσω μου τη φασαρία του καταστήματος ... για την ησυχία του ατελιέ.
Μαζί με τους συνεργάτες μου φτιάξαμε χώρους για τα εργαστήρια, ευχάριστους και λειτουργικούς ... για να μπορούμε να ξεχνιόμαστε και να ολοκληρώνουμε δουλειές με τη ικανοποίηση της δημιουργίας. Δημιουργήσαμε ένα χώρο υποδοχής χαλαρό, οικείο και ζεστό έτσι ώστε να νοιώθουν ευχάριστα όσοι θέλουν να μας επισκεφτούν.
Τι είναι το

είναι η χαρά της δημιουργίας, είναι η ικανοποίηση πως κάποιος μας εμπιστεύτηκε σε μια σημαντική στιγμή της ζωής του και εμείς καταφέραμε να ερμηνεύσουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα όνειρο ... Είναι χειροτεχνία, φαντασία και μεράκι, είναι ένας ατελείωτος πειραματισμός με νέες τεχνικές και υλικά ...


γιατί ... το όνειρό σας μας εμπνέει!












www.xeiropoiein.gr

3 σχόλια:

  1. Το χειροποιείν είναι για μένα, εκτός από δουλειά, η αφορμή για να κάνω πράγματα που πάντα μου άρεσαν. Είναι η πραγματοποίηση μιας επιθυμίας που είχα από μικρή, να ασχολούμαι με δημιουργίες.

    Μπήκα στην ομάδα του χειροποιείν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό γι΄αυτό.
    Ήταν και συνεχίζουν να είναι ευχάριστα όλα όσα έχουν να κάνουν με την ασχολία μου σε αυτό.

    Σε ευχαριστώ Ελένη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες και μου δείχνεις.
    Σε ευχαριστώ που με επέλεξες στην ομάδα του χειροποιείν και έτσι έχω κερδίσει το τεράστιο όφελος της συνεργασίας μου μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αντικείμενα σας είναι πολύ όμορφα!
    Η φαντασία και η δημιουργικότητα απλώνεται σε κάθε τι που έχετε φτιάξει.
    Είμαι φανατική θαυμάστρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι μια "Κρίση" τη χρειαζόσουν για να ανακαλύψεις τις δημιουργικές σου δυνάμεις! Έρχεσαι κατ' ευθείαν από το κινέζικο ρητό/κλισέ πια ότι κρίση = ευκαιρία
    Φιλί καλλιτεχνικό όσο πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή